Enkontakto Jan van Koert

training  voor trainers en coaches

Online programma

Online training geweldloze communicatie

Nu er een tendens is ontstaan om minder in groepen te leren en dus minder te reizen en kosten te maken gaat Enkontakto ook een serie online programma’s aanbieden.
Daarin zullen alle kennis en ervaringen die in het verleden zijn verzameld worden gedeeld met wie daarin geïnteresseerd is. De onderwerpen die langs komen zullen naast boeiend ook divers zijn. En zeker ook interessant voor collegae die Geweldloze Communicatietrainingen verzorgen

Inhoud

De inhoud van de online programma’s is verschillend. Wat in ieder geval belangrijk is te vermelden dat er verdiepingsslagen zullen worden aangeboden die bijdragen aan verinnerlijking van het trainingsmateriaal waar je mee werkt.

De werktitel van het huidige online programma  luidt: “Trainen vanuit je kern”.

Door het volgen van dit programma zal je nog makkelijke in staat zijn om datgene dat je traint ook onder alle omstandigheden vóór te leven. Walk your talk.

Voor wie?

trainen vanuit je kern

Het online programma “Trainen vanuit je Kern” is in eerste aanleg bedoeld voor coaches en trainers die in hun werk zich gefocust hebben op Geweldloze of Verbindende Communicatie.

“Bovenstaande is onder meer gebaseerd op Non-duale filosofie en westerse psychologie, Geweldloze Communicatie, NLP, Het Wiel van Leiderschap en Vitaliteitscoaching. Al naar gelang wat aan de orde is. Waar het in principe verder op neerkomt is dat je gaat leren om te kunnen zijn met wat is en vanuit zelfcompassie kunt kijken naar wie je echt bent.”

Kennismaken?

Aan een traject gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf. Groepsessies omvatten normaliter iedere keer minimaal een dagdeel. Individuele sessies bestaan uit gesprekken van 1 uur tot maximaal 90 minuten. Na het 3e gesprek vindt een evaluatie plaats. De sessies vinden plaats op een in overleg te bepalen plaats of per skype, zoom of face-time. Bel me gerust op voor een oriënterend gesprek en maak kort kennis met de mogelijkheden die zich dan ontvouwen.