Enkontakto Jan van Koert

training voor stellen

Mijn relatie en ik

6 en 7 november 2021

Een tweedaagse training voor ‘stellen’.
Verlies jij wel eens het vertrouwen om in harmonie samen oud te worden?
Voel je je soms machteloos? Ervaar je soms dat je partner je niet hoort in wat voor jou zo belangrijk is? Of dat het niet begrepen wordt?
Vind je de woorden niet om jezelf uit te drukken zonder dat het gedoe of ergernis oplevert?
Zou jij ook in staat willen zijn om in een zekere harmonie dingen te kunnen bespreken die bij je partner gevoelig kunnen liggen?

Twee facilitators, Sonja van der Meulen en Jan van Koert, beiden ervaringsdeskundig op het vlak van gehuwd zijn, kinderen krijgen en scheiden, nemen jou/jullie ook graag bij de hand om niet in dezelfde valkuilen te stappen. Of, als je daar al in zit, er zonder al te veel kleerscheuren uit te klimmen.
Zij vormen samen een stel en delen ongetwijfeld ook veel van hun ervaringen als intieme relatiepartners.

persoonlijke begeleiding

Beiden zijn ze (onder andere) internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie en brengen zeker ook hun uitgebreide internationale ervaring daarin mee.

Je krijgt inzichten aangereikt, inclusief de benodigde handvatten en/of ‘klimijzers’, om zonder begeleiding met elkaar verder te werken aan de veranderingen die jullie beiden nastreven.

Deel deze training op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een tipje van de sluier

Hoe die dingen er uit zien? Okè dan, een klein tipje van de sluier opgelicht.
Allereerst zal er aandacht zijn voor datgene dat jullie absoluut gezamenlijk hebben en waarop je minder moeilijk met elkaar in contact kunnen zijn. Daarnaast zal het je zeker duidelijk worden wie waarvoor wél en waarvoor niet verantwoordelijk is in de relatie en dan gaat het niet erom wie bijvoorbeeld de kinderen op tijd naar bed brengt, een maaltijd op tafel zet of het gezinsinkomen verzorgt. Naast al het serieuze werk zal er ook ruimte zijn om te lachen en mochten tranen aan de orde zijn: Ook daar is ruimte en aandacht voor.

Na afloop van deze twee dagen bestaat er de mogelijkheid om nog een stukje nazorg af te spreken met een van de, of beide, facilitators. De vorm waarin en een voor beide partijen werkbare vergoeding stemmen we zorgvuldig met elkaar af.

Mocht de problematiek waar jij/jullie mee worstelen zodanig kwetsbaar zijn dat je dat liever niet in een open groep wilt delen, dan geven wij je in overweging om van het begin af aan individuele begeleiding aan te vragen of, als het water heel hoog staat, je aan te melden voor de individuele crashcourse. Zie agenda.

Kom, doe mee en draag zelf bij aan de kwaliteit van jouw (samen) leven. Je kunt met zijn tweetjes komen, maar het is niet per sé nodig.
Voor deze 2-daagse heb je geen vooropleiding nodig.

Ben je geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vandaag nog.
Deze tweedaagse wordt, met deze twee begeleiders, voor de laatste keer onder auspiciën van Vine, Instituut voor Verbindende Communicatie uitgevoerd. Volgend jaar zal hij rechtstreeks door Enkontakto worden aangeboden.

Locatie en kosten

  • Plaats: Doorn

  • Data: 6 en 7 november

  • Faciliteiten: Inclusief uitgebreide en gezonde lunch, koffie en thee, water en versnaperingen. Voor evt. overnachten zijn wij graag behulpzaam met een overzichtje van vertrouwde adressen.

  • Investering:  € 390,- per persoon. BTW is niet van toepassing. Afstemming over wat financieel haalbaar is welkom.

  • Facilitators: Zie hierboven

  • Optie: Wil je in afwachting van afstemming met je partner graag een optie? Stuur een berichtje via het contactformulier of rechtstreeks een mailtje naar welkom@enkontakto.nl

  • Bekijk onze annuleringsregeling in de algemene voorwaarden.