Enkontakto Jan van Koert

training voor stellen

Relatie en communicatie; Gehoord en begrepen worden!

29 en 30 januari 2022

In onze praktijk horen we vaker dan ons lief is deze teksten:

“Help! Mijn partner praat niet en als dat niet snel gebeurt is dat einde relatie voor mij””

en / of

“Help! Mijn partner begrijpt me niet en daarom ben ik bang om te praten. Dat levert alleen maar ruzie op en ik verlang zo naar rust en harmonie”.

Of

“Help! Het co-ouderschap levert alleen maar ruzie en gedoe op. Kan dat nou echt niet anders?

Wil jij dit als jong stel voorkomen? Of wil jij als ‘ouder’ stel uit zo’n soort impasse komen?

Willen jullie in harmonie samen oud worden?

Wil je in een zekere rust, samen met je ex-partner voor de kinderen kunnen zorgen?

Voel jullie je soms machteloos en zie je het niet meer zitten? Vinden jullie de woorden niet om jezelf uit te drukken zonder dat het gedoe of ergernis oplevert?
Zou jij ook in staat willen zijn om in een zekere harmonie dingen te bespreken die bij je partner gevoelig kunnen liggen?

persoonlijke begeleiding

Twee facilitators, Sonja van der Meulen en Jan van Koert, beiden ervaringsdeskundig op het vlak van gehuwd zijn, kinderen krijgen en scheiden, nemen jou/jullie ook graag bij de hand om niet in dezelfde valkuilen te stappen. Of, als je daar al in zit, er zonder al te veel kleerscheuren uit te klimmen.
Zij vormen samen een stel en delen in deze tweedaagse ongetwijfeld ook veel van hun eigen ervaringen als intieme partners.

Samen zijn zij meer dan 30 jaar internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie en brengen zeker ook hun uitgebreide internationale ervaring daarin mee.

Daarnaast speelt Non-Dualiteit een grote rol, ook in hun eigen leven.

Je krijgt inzichten aangereikt, inclusief de benodigde handvatten en/of ‘klimijzers’, om zonder begeleiding met elkaar verder te werken aan de veranderingen die jullie beiden nastreven.

Deel deze training op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Een tipje van de sluier

Hoe die dingen er uit zien? Okè dan, een klein tipje van de sluier opgelicht.
Allereerst zal er aandacht zijn voor datgene dat jullie absoluut gezamenlijk hebben en waarop je met gemak met elkaar in contact kunt zijn. Daarnaast zal het je zeker duidelijk worden wie waarvoor wél en waarvoor niet verantwoordelijk is in de relatie. Dan gaat het niet erom wie bijvoorbeeld de kinderen op tijd naar bed brengt, een maaltijd op tafel zet of het gezinsinkomen verzorgt.

Naast al het serieuze werk zal er ook ruimte zijn om te lachen en mochten tranen aan de orde zijn: Ook daar is ruimte en aandacht voor.

Na afloop van deze twee dagen bestaat er de mogelijkheid om nog een stukje nazorg af te spreken met een van de, of beide, facilitators. De vorm waarin stemmen we zorgvuldig met elkaar af, eveneens de voor alle partijen werkbare vergoeding.

Mocht de problematiek waar jij/jullie mee worstelen zodanig kwetsbaar zijn dat je dat liever niet in een open groep wilt delen, dan geven wij je in overweging om van het begin af aan individuele begeleiding aan te vragen of, als het water heel hoog staat, je aan te melden voor de individuele crashcourse. Zie agenda.

Julie zijn van harte welkom!

De uitnodiging ligt er om zelf bij te dragen aan de kwaliteit van jullie (samen) leven en dat van mogelijk betrokken kinderen.
Voor deze 2-daagse heb je geen vooropleiding nodig.

Zijn jullie geïnteresseerd en willen jullie zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog!

Deze trainingkan worden uitgebreid met de logisch aansluitende tweedaagse training ‘Vergeving en Verzoening voor (voormalige) stellen.

Locatie en kosten

  • Plaats: Landgoed De Horst, Driebergen

  • Data: 29 en 30 januari 2022

  • Faciliteiten: Inclusief uitgebreide en gezonde lunch, koffie en thee, water en versnaperingen. Je kunt ervoor kiezen om ook hier te dineren en te overnachten. Je regelt dat dan rechtstreeks met Landgoed De Horst.

  • Investering: € 390,- per persoon incl. BTW. Wij staan open voor afstemming hierover.

  • Facilitators: Sonja van de Meulen en Jan van Koert

  • Optie: Wil je in afwachting van afstemming met je partner graag een optie? Stuur een berichtje via het contactformulier of rechtstreeks een mailtje naar welkom@enkontakto.nl

  • Bekijk onze annuleringsregeling in de algemene voorwaarden.
Logo Enkontakto Northwell font