Enkontakto Jan van Koert

voor trainers en coaches

Maatwerk programma

Maatwerk trainingen

Nu er een tendens is ontstaan om minder te reizen om het milieu te ontlasten en dus minder in live-groepen te leren, leveren wij nog slechts op maat gemaakte programma’s waarin, naast de persoonlijke ontmoeting, begeleiding op afstand een belangrijke rol kan spelen. Uiteraard zullen alle kennis en (internationale) ervaring die wij in het verleden hebben verzameld ter beschikking staan van onze opdrachtgevers.

Inhoud

De inhoud van maatwerk programma’s worden in afstemming met de potentiële opdrachtgevers/deelnemers vastgesteld. Wat in ieder geval belangrijk is te vermelden dat er verdiepingsslagen zullen worden aangeboden die bijdragen aan (samen)werken met meer plezier en met een grotere effectiviteit. Mocht je geïnteresseerd  zijn, meld je dan aan via het contactformulier of bel gewoon even.

Kennismaken?

Aan een traject gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf. Groepsessies omvatten normaliter iedere keer minimaal een dagdeel. Individuele sessies bestaan uit gesprekken van 1 uur tot maximaal 90 minuten. Na het 3e gesprek vindt een evaluatie plaats. De sessies vinden plaats op een in overleg te bepalen plaats of per skype, zoom of face-time. Bel me gerust op voor een oriënterend gesprek en maak kort kennis met de mogelijkheden die zich dan ontvouwen.

Logo Enkontakto Northwell font