Enkontakto Jan van Koert

voor trainers en coaches

Maatwerk programma

Maatwerk training voor trainers en Coaches

Nu er een tendens is ontstaan om minder in groepen te leren en dus minder te reizen en kosten te maken biedt Enkontakto ook ‘blended of hybrid learning’ aan voor diegenen die Geweldloze Communicatietrainingen verzorgen of hun coaching daarop baseren.
Daarin zullen alle kennis en ervaringen die in het verleden zijn verzameld worden gedeeld. Met name wordt aandacht geschonken aan de spirituele basis die Marshall Rosenberg onder zijn gedachtegoed legde en de non-dualiteit die er in verpakt zit. De onderwerpen die langs komen kunnen naast boeiend dus ook divers zijn. En zeker ook interessant voor diegenen die een jaartraining in Geweldloze Communicatie hebben gevolgd en verdere verdieping zoeken.

Inhoud

De inhoud van dit maatwerk programma wordt in afstemming met de potentiele deelnemers vastgesteld. Wat in ieder geval belangrijk is te vermelden dat er verdiepingsslagen zullen worden aangeboden die bijdragen aan verinnerlijking van het materiaal waar je mee werkt en /of gewerkt hebt.
Door het volgen van dit programma zal het voor trainers en coaches nog makkelijker in staat zijn om datgene dat je aanbiedt ook onder alle omstandigheden vóór te leven. 
Mocht je geïnteresseerd  zijn, meld je dan aan via het contactformulier en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Voor wie?

trainen vanuit je kern

Het online programma “Trainen vanuit je Kern” is in eerste aanleg bedoeld voor coaches en trainers die in hun werk zich gefocust hebben op Geweldloze of Verbindende Communicatie.

“Bovenstaande is onder meer gebaseerd op Non-duale filosofie en westerse psychologie, Geweldloze Communicatie, NLP, Het Wiel van Leiderschap en Vitaliteitscoaching. Al naar gelang wat aan de orde is. Waar het in principe verder op neerkomt is dat je gaat leren om te kunnen zijn met wat is en vanuit zelfcompassie kunt kijken naar wie je echt bent.”

Kennismaken?

Aan een traject gaat een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf. Groepsessies omvatten normaliter iedere keer minimaal een dagdeel. Individuele sessies bestaan uit gesprekken van 1 uur tot maximaal 90 minuten. Na het 3e gesprek vindt een evaluatie plaats. De sessies vinden plaats op een in overleg te bepalen plaats of per skype, zoom of face-time. Bel me gerust op voor een oriënterend gesprek en maak kort kennis met de mogelijkheden die zich dan ontvouwen.

Logo Enkontakto Northwell font