Enkontakto Jan van Koert

Willen jullie je relatie redden?

Crashcourse voor stellen die dreigen elkaar kwijt te raken

Op afspraak

Het woord ‘Crashcourse’ betekent hier niet alleen “Spoedcursus’ doch ook het voorkomen van een onherstelbare crash.

Het te rade gaan bij anderen als je huwelijk of relatie op de klippen dreigt te lopen, doe je niet zo maar even. Al helemaal niet in een setting waar meerdere stellen hun problematiek op tafel leggen en ook naar die van jullie luisteren. Enige privacy en vooral een veilige omgeving vormen dan wel een minimale vereiste.

Meer dan eens is er ook sprake van grote urgentie, want gedurende langere tijd kan je in de hoop verblijven om het zelf op te lossen. En als je dan ondersteuning zoekt is er al heel veel gepasseerd.
Wij, Sonja van der Meulen en Jan van Koert, hebben ervaren dat een intensief begeleidingsproces in staat kan zijn om een negatieve spiraalwerking te stoppen, om te draaien en met elkaar vertrouwen op een betere toekomst te creëren. Weer uitzicht kunnen hebben op iets wat ‘samen oud worden’ wordt genoemd of in een zekere harmonie uit elkaar gaan. Dit proces speelt zich af in een privé setting. Dus zonder vreemde ogen die meekijken.

geweldloze communicatie

Jullie zijn welkom in ons huis waar een ontspannen sfeer heerst en waar het drinken en snoepen, dat jullie wensen aanwezig is. 

Een huiselijke setting dus. Het traject omvat, afhankelijk van wat er speelt, 6 of maximaal 12 sessies. En mocht er een extra sessie nodig zijn, liggen wij daar niet wakker van.

De inzet is om de verbinding tussen jullie zodanig vorm te geven dat je in staat bent om samen in harmonie verder te gaan of in verbinding met elkaar afscheid te nemen.

De waarde die dat voor jullie kan hebben laat zich waarschijnlijk makkelijk uitrekenen. De investering die wij vragen bedraagt € 2.495,- inclusief BTW

Hetgeen er speelt wordt, na opdracht, besproken tijdens de gratis intake (max. een dagdeel) die er te allen tijde live of online aan voorafgaat.

Nazorg wordt indien gewenst verzorgd via Zoom of dergelijke.

Deel deze crashcourse:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na afloop schreef zij het volgende gedicht:

Peter, mijn prins op het witte paard
In het begin viel je er zelden vanaf
Later zat je er nauwelijks nog op
Ik smeekte je eindeloos om weer op te stijgen
Soms deed je dat, meestal zag je ervan af

Nu ben ik erachter dat je niet kan rijden
Je hebt niet eens een paard!

Toch zie ik je sinds kort weer draven
Behendig en sierlijk, vaardig en knap
Het geeft niet meer als je valt
Want ik zet je zelf weer in het zadel
Om je prinselijk te laten galopperen

Door mijn leven, op mijn paard
Peter, mijn prins op het witte paard

 

Locatie en kosten

  • Locatie: Assen. En we staan open voor afstemming hierover.
  • Wanneer: Op afspraak
  • Investering: € 2.495,- incl. 21 % BTW.  
  • Begeleiders: Sonja van der Meulen en Jan van Koert.
  • Ervaring: Beiden, los van elkaar, ervaringsdeskundig geworden door onder andere huwelijk, kinderen en scheiding. Nu samenwonend. Daarnaast hebben zij samen ruim 30 jaar ervaring als internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie en vele jaren als bemiddelaar binnen hetzelfde vakgebied.
Logo Enkontakto Northwell font