Enkontakto Jan van Koert

Evenementen & Trainingen

Agenda

Vrijblijvend telefoongesprek

Een vrijblijvend telefoongesprek

Heb je te maken met een niet lekker functionerend team? Is besluitvorming in je team een uitdaging? Plakken medewerkers elkaar etiketten op? Gaat zelfsturing toch niet zoals gewenst?
Of wil je een vastlopende (intieme) relatie weer vlottrekken? Is er ondersteuning in een scheidingsproces nodig? Is er verlangen naar herstel van familiebanden?
Plan een vrijblijvende en kosteloze belafspraak in. In ongeveer 30 minuten maken we kennis en bespreken we wat er nodig lijkt en waar dat dan vandaan te halen. Nee, geen verkooppraatje of gratis advies. Wél samen aftasten waar mogelijkheden liggen.

maak direct een afspraak

Veranderingsproces voor stellen

op afspraak

Crashcourse voor stellen die dreigen elkaar kwijt te raken

Het woord ‘Crashcourse’ betekent hier niet alleen “Spoedcursus’ doch ook het voorkomen van een onherstelbare crash. We hebben ontdekt dat een intensieve begeleiding in staat kan zijn om een negatieve spiraalwerking te doorbreken.

maak direct een afspraak

De non-duale aspecten van Geweldloze Communicatie

Wegens veelvuldig verzoek en het enthousiasme van de deelnemers in juni zal Jan van Koert op 10 september nogmaals een dag verzorgen met als thema: De non-duale aspecten van Geweldloze Communicatie.

Reserveer je plaats

18 – 24 september 2022

In 7 dagen terug naar jezelf

Hoeveel uren heb jij er al opzitten als mens? Hoeveel APK-momenten heb jij ingelast de afgelopen jaren voor jezelf? En waarschijnlijk zorg jij wel beter voor je auto dan voor jezelf. En… het zou niet vreemd zijn dat je voor iedereen klaar staat en altijd in bedrijf bent! Nu krijg je de mogelijkheid jezelf even te parkeren en op te laden op een mooie plek in Frankrijk.

Reserveer je plaats

Om je aan te melden voor de trainingsweek; stuur een mail naar welkom@enkontakto.nl

 

De non-duale aspecten van Geweldloze Communicatie - Dag 2

Het enthousiasme en de betrokkenheid van de deelnemers van de training in juni bracht een verzoek om nog een dag aan dit thema te wijden.
 
Deze dag staat gepland op 8 oktober 2022.

Reserveer je plaats

Geweldloze Communicatie en Non-Dualiteit

Samen zicht gaan krijgen op de basis van dit GC-gedachtegoed.

De leergang is opgebouwd uit 11 dagen waarvan een 5-tal per zoom en 6 losse dagen live met elkaar. We starten als er meer dan 7 deelnemers zijn. De zoom-dagen en de live-dagen zullen elkaar afwisselen.

Reserveer je plaats

webinar

3 maart 2022

De grondvesten van geweldloze communicatie

Deze webinar is bedoeld voor iedereen die, op wat voor manier dan ook, geïnteresseerd is in deze materie en niet te vergeten, de coaches en trainers die geweldloze of verbindende communicatie uitdragen.

reserveer nu je plaats

training voor stellen

29 & 30 jan 2022

Relatie en communicatie; Gehoord en begrepen worden!

Een tweedaagse training voor ‘stellen’ of ouders en kinderen.
Verbindende Communicatie geeft heldere handvatten om de verstandhouding in een andere kwaliteit te brengen c.q. hoe uit communicatie impasses te komen. En kom je alleen……..Ook welkom!

reserveer nu je plaats

groepstraining

26 & 27 feb 2022

Vergeving en verzoening voor (voormalige) relaties

Deze workshop is met name bedoeld voor diegenen die worstelen met het realiseren van innerlijke vrede rondom welk thema dan ook. En voor hen die vergeving en verzoening willen leren faciliteren.
Heb jij in je leven iets meegemaakt dat jou blijft achtervolgen? 

reserveer nu je plaats

groepstraining

3 dec 2021

De impact van empathie binnen teams en organisaties

Deze eendaagse workshop wordt gegeven voor leidinggevenden in bedrijven en organisaties. Je krijgt in één dag handvatten waarmee je ervoor kunt zorgen dat er ruimte komt voor de kunst van het luisteren en het cadeau van echt gehoord worden.

reserveer nu je plaats

groepstraining


angst, schuld, schaamte en vergeving

Over vrij worden en jezelf bevrijden van angst, schuld en schaamte. Gewenste vooropleiding: 4 dagen vooropleiding in Verbindend Communiceren door een gecertificeerde trainer. Heb je een andere vooropleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

reserveer nu je plaats

groepstraining

start 15 okt

'Trainen en coachen Vanuit je kern'

Deze elfdaagse workshop wordt gegeven voor leidinggevenden in bedrijven en organisaties.
Het schuurt soms tussen mensen en uiteindelijk heeft dat directe impact op het werkplezier en daardoor op de gewenste output. 

reserveer nu je plaats

Jan van Koert
Previous slide
Next slide

contact

Neem nu contact op

Bel me gerust op wanneer u geïnteresseerd bent in één van de evenementen/trainingen.

Logo Enkontakto Northwell font