Enkontakto Jan van Koert

Evenementen & Trainingen

Komende events

Agenda

angst, schuld, schaamte en vergeving

2 en 3 oktober 2021

Over vrij worden en jezelf bevrijden van angst, schuld en schaamte.

Angstloos leven is heel natuurlijk wanneer je je gedachten hebt onderzocht.”
-Byron Katie-

Waar komt het toch vandaan, die angst om iets fout te doen? Dat we ons schuldig voelen en/of ons schamen?
We gaan een dag aan de slag met deze drie ‘spoken’, die jouw leven kunnen verzuren en geven handvatten voor oplossingen die je weer energie en plezier geven. De tweede dag krijg je praktische handvatten om te vergeven. Jezelf en ook de ander. Veel oefenen en doen!

Gewenste vooropleiding: 4 dagen vooropleiding in Verbindend Communiceren door een gecertificeerde trainer. Heb je een andere vooropleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je geïnteresseerd en wil je zeker zijn van tijdige informatie? Meld je dan nu vast aan als geïnteresseerde.

'Trainen en coachen Vanuit je kern'

1e kwartaal van 2021

Deze training is bedoeld voor die trainers en die coaches die hun inkomenspositie willen verbeteren door een sterke spirituele basis onder hun trainingen te leggen waardoor ze zich onderscheiden en hun deelnemers blijvend inspireren.

Naar verwachting gaat deze training live in oktober 2020. Ben je geïnteresseerd en wil je zeker zijn van tijdige informatie? Meld je dan nu vast aan als geïnteresseerde.

Mijn relatie en ik

9 en 10 januari, 2021

Een tweedaagse training voor ‘stellen’ of vader/moeder en kind.

Verbindende Communicatie geeft heldere handvatten om de verstandhouding in een andere kwaliteit te brengen c.q. hoe uit communicatie impasses te komen. En kom je alleen……..Ook welkom!

Geen vooropleiding noodzakelijk en heb je die wel: Is vast behulpzaam. Ben je geïnteresseerd en wil je zeker zijn van tijdige informatie? Meld je dan nu vast aan als geïnteresseerde.

Jan van Koert
Previous
Next

contact

Neem nu contact op

Bel me gerust op wanneer u geïnteresseerd bent in één van de evenementen/trainingen.